watermark logo

Следува


Радио KISS FM Македонија LIVE - Македоско забавно Радио спонорирано од www.ShoutCast.mk - Македонија

1,840,005 Прегледи
www.ShoutCast.mk - Македонија
3
Објавено на 29 Apr 2021 / Во Македонски радио станици

⁣Радио KISS FM Македонија LIVE - Македоско забавно Радио спонорирано од www.ShoutCast.mk - Македонија

ShoutCast.mk нуди услуга за аудио и видео стриминг преку интернет за физички и деловни корисници. Со услугата корисниците имаат можност да ги промовираат своите производи и услуги, да одржуваат предавања и презентации. Погодна е за пренос на настани во живо преку интернет, за телевизии и радија. Нудиме комплетно решение, вклучувајќи аудио/видео опрема за снимање, соодветен хардвер и софтвер, и конекција за емитување преку интернет.

⁣⁣ShoutCast.mk се издвојува од другите радио хостинг компании поради тоа што има стабилен дата центар и доделува бесплатни стриминг сервери за официјалните радио и телевизиски станици ширум Македонија до 320kbps квалитет.

Дознајте повеќе кликнувајќи на линкот: ⁣https://www.shoutcast.mk/

Прикажи повеќе
0 Коментари sort Сортирање според

Следува