watermark logo
Advertisement will close in (5)
Ads

Следува


Радио KISS FM Македонија LIVE YU - Турбо Фолк Радио спонзорирано од www.ShoutCast.mk - Македонија

1,856,573 Прегледи
www.ShoutCast.mk - Македонија
3
Објавено на 29 Apr 2021 / Во Македонски радио станици

⁣Радио KISS FM Македонија LIVE YU - Турбо Фолк Радио спонзорирано од www.ShoutCast.mk - Македонија

⁣ShoutCast.mk нуди услуга за авидео стриминг преку интернет за физички и деловни корисници. Погодна е за пренос на настани, концерти во живо преку интернет, за ТВ Компании. Нудиме комплетно решение, вклучувајќи аудио/видео опрема за снимање, соодветен хардвер и софтвер, и конекција за емитување преку интернет.

⁣ShoutCast.mk се издвојува од другите радио хостинг компании поради тоа што има стабилен дата центар и доделува бесплатни стриминг сервери за официјалните радио и телевизиски станици ширум Македонија до 320kbps квалитет.

Дознајте повеќе кликнувајќи на линкот: ⁣https://www.shoutcast.mk/

Прикажи повеќе
0 Коментари sort Сортирање според

Следува