watermark logo

Следува


Македонски народни приказни - Лажго

2 Прегледи
www.ShoutCast.mk - Македонија
3
Објавено на 03 May 2021 / Во Македонски народни приказни

Македонски народни приказни - Лажго

Учествуваат:
Ацо Шехтански
Кирил Гравчев
Весна Димитрова Бобевски
Александар Ѓорѓиев
Марко Дојоски

Организација и сценографија:
Тони Најдевски

Реквизита:
Кристина Гркова

Шминка:
Студио Инфинито

Продуцент:
Михаил Макашевски

Светло:
Марјан Спасовски - Мац

Бум оператор:
Александар Шејкероски

Видео монтажа:
Сашо Коцевски

Камера:
Сотир Ивановски
Јане Јанков

Сценарио:
Владо Младеновски

Режија:
Сашо Коцевски

Благодарност до:
Општина Чашка
Етно Музеј Бистрица
Македонски Народен Театар

Жителите на:
С. Богомила
С. Теово
С. Оморани
С. Бистрица

© Сител Телевизија - Сите права задржани
℗ Забрането е секакво превземање и прикачување на други канали

Прикажи повеќе
0 Коментари sort Сортирање според

Следува