За нас

Целиот тим на професионалци се тука ви го презнтирараат ТВ ShoutCast.mk!


 


Мал вовед за новиот проект на компанијата Мрежа Медиа кој го нарековме ShoutCast.mkРаботата во Мрежа Медиа подразбира работа во мотивирачко работно окружување за способни и квалификувани поединци. Нашите вработени имаат можност и обврска за континуиран развој и образование, а вложувањето во едукацијата на вработените сметаме дека е услов за успех.Мисијата на ShoutCast.mk


Нашата мисија е на нашите корисници да им заштедиме време преку едноставно, функционално и сигурно веб базирано решение, кое ќе им овозможи најбрзо и најлесно да стигнат до посакуваните производи на многу брз и едноствен начин.


Визијата на ShoutCast.mk


ShoutCast.mk гледаме да се развие во кориснички ориентиран бренд кој ќе биде синоним во Република Македонија за компаниите и купувачите со една единствена цел – создавање поголема вредност за корисниците и заштеда на нивниот највреден ресурс – времето.


КОЈ СМЕ НИЕ?


„Мрежа-Медија”Скопје е основана во 2000 година со цел да обезбеди ТИМ за создавање Македонски квалитетни производи. Со таа цел во 2020 год. е создадена www.ShoutCast.mk да ги обезбеди најдобрите аудио сервери на пазарот користејќи ја технологијата SHOUTcast и ICEcast.
Оттогаш, многу технолошки достигнувања нè наведоа да еволуираме во создавањето на Андроид апликации и во користењето на услуги за пренос на видео во живо и по барање, користејќи ја технологијата Wowza.

Во 2020 година нашите напори беа наградени, всушност денес опслужуваме над 1000 радија во Европа и нашите клиенти растат благодарение на квалитетот и ефикасноста на нашите услуги. Ние сме меѓу првите редови на новите технологии, како што е нашиот нов Facebook Player, целосно прилагодлив и лесно интегриран на вашата веб-страница. Ние цврсто веруваме во услуги на клиенти, поради што спроведовме посветена поддршка на клиентите од првиот ден.

Нашите сервери се наоѓаат само во најдобрите центри за податоци низ Македонија, Европа и Америка. Нашите сервери се поврзани со нашата вишок мрежа без единствена точка на дефект, а потенцијалот за ширина на опсег е неограничен.


 


Главни виновници и целокупниот тим за ТВ проектот на ShoutCast.mk


Александар Ристовски
Функција: Генерален директор, CEO, & тим лидер на продажба
Е-маил:
aleksandar@shoutcast.mk

aleksandar.png?1587761770384


Славчо Ципушев
Функција: Заменик генерален директор & тим лидер на продажба
Е-маил: slavco@shoutcast.mk


slavco.png?1587761778886


Александар Каваја
Функција: CEO, Веб развој и дизајн, администратор, на база и директен маркетинг услуги
Е-маил: aleksandar.kavaja@shoutcast.mk


kavaja.png?1587761841353


Име и презиме: Дарко Чекаловски
Функција: Администратор на база и директен маркетинг услуги, оддел за финансии
Е-маил:
darko@shoutcast.mk

darko.png?1587761872688


Име и презиме: Ане Стојаноска
Функција: Оддел за финансии и маркетинг услуги
Е-маил: ane.s@shoutcast.mk


bezslika.png?1588605094771


Име и презиме: Стефан Стојановски
Функција: Администратор на база и маркетинг услуги
Е-маил:
stefan@shoutcast.mk

stefan.png?1587761940111


Име и презиме: Давор Богданоски
Функција: Веб администратор, консултант за дигитални медиуми
Е-маил:
davor@shoutcast.mk

stefan.png?1587761940111


Име и презиме: Даниела Гичева
Функција: Администратор, препис,маркетинг консултант и графика
Е-маил:
daniela@shoutcast.mk


daniela.png?1587761970385


Име и презиме: Елена В.
Функција: Раководител на онлајн продажба
Е-маил:
elena.v@shoutcast.mk

elenakrug.png?1587770119610


Име и презиме: Стојан Малев
Функција: Оддел за Веб развој дизајн и графика
Е-маил:
stojan.malev@shoutcast.mk


stojanmalev.png?1587771219174

 

Знаењето е сила со која ShoutCast.mk успешно се соочува со сите предизвици на деловното окружение, а вложувањето во знаење го сметаме за инвестиција во развојот на работењето која повеќекратно се исплаќа.
На секој бренд му е потребна светлина која ќе го води во предизвикувачкиот свет на конкуренцијата. Ние веруваме во взаемен раст и соработка со нашите клиенти.Целта ни е да ја преминеме бариерата клиент/корисник и да работиме заедно на градење на партнерство исполнето со успех.
Компанијата од своето основање применува модерно и функционално управување со ИТ технологијата. Нашиот тим се состои од 20 ИТ професионалци, чие искуство и мотивираност овозможува комплетна реализација на нашите поставени цели.
Искусниот тим составен од ИТ техничари се клучниот фактор за позиционирање на компанијата во редот на високо успешни и општествено одговорни компании.

Ние, во Мрежа Медиа, веруваме во моќта на едноставноста. Едноставноста е лесна за користење, пристапна, добро изгледа, брзо се извршува и визуелно е привлечна.
Ја вклучуваме во сите наши производи. Таа е наш стабилен фундамент. Со тоа, дури и производите кои се функционално комплексни, изгледаат едноставно, моќно и се лесни за користење.


Со почит,
ShoutCast.mk