Најнови статии Create article

Петар Грашо и Тончи Хуљиќ заедно ја испеаја „Инаморана“
19-April-2021

Петар Грашо и Тончи Хуљиќ заедно ја испеаја „Инаморана“

Песната „Инаморана“ е насловна нумера на истоименото цеде на Тончи Хуљиќ и групата „Мадре Бадеса“, кое излегува за една недела. Веќе се појавија и неколку други најавни синглови за новото це..

Нова песна на Борис Новковиќ
19-April-2021

Нова песна на Борис Новковиќ

Новата песна на популарниот хрватски поп-рок изведувач Борис Новковиќ се вика “Пун мјесец ти и ја“. Препознатлив стил со лесна мелодија и убав текст. Песна која освојува на прво слушање. Тек..

Прикажи повеќе