www.ShoutCast.mk
www.ShoutCast.mk
8

АЛЕКСАНДАР, ДАЦ &.Brasstet Skopje - Champs-Élysées (cover)

#love #passport #aleksandar #dac

Музиката нема граници ❤
Со нашиот "Љубовен пасош" патуваме насекаде и ги пееме најубавите љубовни песни на сите јазици.

Денес сме во Франција, Париз, на улицата Шанзелизе, заедно со нашите пријатели , дувачкиот оркестар Brasstet Skopje ❤
Една стара француска песна во чест на пријателството на францускиот и македонскиот народ. Уживајте!

Aktie

Trending Erkunde mehr


Top Videos Erkunde mehr

www.ShoutCast.mk
1,612,461 Ansichten · 1 Jahr vor

Live-Videos Erkunde mehr