www.ShoutCast.mk
www.ShoutCast.mk
8

ДАЦ & АЛЕКСАНДАР - СРЕЌНА НОВА (COVER 2020)

☟Follow Dac & Aleksandar🔵 FACEBOOK: https://www.facebook.com/dac.aleksandar/

🔶 INSTAGRAM: https://www.instagram.com/dac.aleksan...

☎ Bookings Dac & Aleksandar : +38970340499Среќна Нова 2021! Да ја испратиме старата и никогаш да не се повтори! Ви ја честитаме со кавер верзијата на легендарната "Среќна Нова Година" на Влатко Стефановски и Бодан Арсовски од 1990 година. Благодарност до Влатко и Бодан за оваа прекрасна песна и текст кој звучи актуелно и денес. Со овој кавер одбележуваме 30 години од издавањето на оваа песна.🎼 Музика : Влатко Стефановски / Бодан Арсовски
Текст: Влатко Стефановски

Аранжман и продукција: Бобан Василески

Труба: Диме Танчев Туба: Митко Дамјановски

Гитари: Бобан ВасилескиСреќни празници од Дац и Александар ❤

Delen

Trending Ontdek meer


Top video's Ontdek meer

www.ShoutCast.mk
1,612,461 Bekeken · 1 jaar geleden

Live video's Ontdek meer