Избрано видео

www.ShoutCast.mk
www.ShoutCast.mk
8

ДАЦ & АЛЕКСАНДАР - СРЕЌНА НОВА (COVER 2020)

☟Follow Dac & Aleksandar🔵 FACEBOOK: https://www.facebook.com/dac.aleksandar/

🔶 INSTAGRAM: https://www.instagram.com/dac.aleksan...

☎ Bookings Dac & Aleksandar : +38970340499Среќна Нова 2021! Да ја испратиме старата и никогаш да не се повтори! Ви ја честитаме со кавер верзијата на легендарната "Среќна Нова Година" на Влатко Стефановски и Бодан Арсовски од 1990 година. Благодарност до Влатко и Бодан за оваа прекрасна песна и текст кој звучи актуелно и денес. Со овој кавер одбележуваме 30 години од издавањето на оваа песна.🎼 Музика : Влатко Стефановски / Бодан Арсовски
Текст: Влатко Стефановски

Аранжман и продукција: Бобан Василески

Труба: Диме Танчев Туба: Митко Дамјановски

Гитари: Бобан ВасилескиСреќни празници од Дац и Александар ❤

Споделете

Актуелни видеа Видете повеќе


Кратки видеа Видете повеќе


Топ видеа Видете повеќе

www.ShoutCast.mk
1,790,499 Прегледи · 1 година пред
www.ShoutCast.mk
1,612,469 Прегледи · 1 година пред
www.ShoutCast.mk
610,980 Прегледи · 1 година пред
www.ShoutCast.mk
608,760 Прегледи · 1 година пред


Комедија Видете повеќе

www.ShoutCast.mk
7 Прегледи · 1 година пред
www.ShoutCast.mk
14 Прегледи · 1 година пред
www.ShoutCast.mk
25 Прегледи · 1 година пред
www.ShoutCast.mk
4 Прегледи · 1 година пред
www.ShoutCast.mk
6 Прегледи · 1 година пред
www.ShoutCast.mk
3 Прегледи · 1 година пред
www.ShoutCast.mk
4 Прегледи · 1 година пред
www.ShoutCast.mk
6 Прегледи · 1 година пред

Филм и анимација Видете повеќе

www.ShoutCast.mk
114,429 Прегледи · 24 дена пред
www.ShoutCast.mk
44,218 Прегледи · 10 months пред
Nane
19 Прегледи · 1 година пред

Македонски радио станици Видете повеќе

www.ShoutCast.mk
1 Прегледи · 24 дена пред

Македонски народни приказни Видете повеќе